بهترین کباب های کامادو: Big Green Egg، Kamado Joe، Char-Griller و موارد دیگر

2020-06-14
به گزارش سرویس فناوری موتور جستجوی خبری آک تک به نقل از سی نت ...

به گزارش سرویس فناوری موتور جستجوی خبری آک تک به نقل از سی نت

اجاق گازهای کامادو ، آن دسته از کوره های چوبی و سرامیکی تخم مرغ ، سرامیکی و چوبی هستند که احتمالاً شما دیده اید یا حداقل از آنها شنیده اید ، طعم دودی دلپذیری را به همه چیزهایی که می پزند ، منتقل می کنند. آنها می توانند در دمای سیگاری و در گرمای زیاد که به مراتب فراتر از قابلیت های یک کوره گازی است کم و آهسته کار کنند. این به اندازه کافی گرم است که می تواند استیک های استیکاس واقعی و پیتزا های چوبی واقعی مانند یک کباب حرفه ای ایجاد کند.

Big Green Egg بهترین نمونه شناخته گردیده یک کوره سنتی کامادو و سیگاری کامادو است ، اما رقبا مانند Kamado Joe ، Vision ، Char-Griller and Char-Broil دسته دسته کوره های سبک kamado که مزایای پخت و پز kamado را ارائه می دهد . اگر وسوسه شوید که یکی از آنها را به زرادخانه خود بیفزایید و یک مایع جدی تر شوید ، من Big Green Egg و چهار رقیب اصلی آن را بیش از ۲۰۰ ساعت در آزمایش قرار می دهم تا بهترین کوره کامادو را بیابید – این همان چیزی است که من پیدا کردم. [۱۹۶۵۹۰۰۵] img-20191017-141458 ” height=”0″ width=”1092″/>

دنده ها ، مرغ ، همبرگر: شما نام آن را می گذاریم ، ما آنرا طبخ کردیم.


برایان بنت / CNET

بیش از ۲۰۰ ساعت پر از دود بعد ، من بیش از ۲۰ پوند دنده گوشت خوک ، شش مرغ و ۱۰ پوند همبرگر به همراه چند استیک برای اندازه گیری مناسب. بعد از همه اینها ، با اطمینان می توانم بگویم که مارک ها برای سلیقه من بهترین کوره کامادو را برای سلیقه من تهیه می کنند ، و از کدامیک از آنها باید خودداری کنید.

در اینجا بهترین بررسی ها و گزینه های کوره kamado من برای انتخاب بهترین گزینه های کوره کامادو در سال ۲۰۲۰ آورده گردیده است ، که من با بررسی محصولات جدید ، به روز رسانی می کنم.

ادامه مطلب : بهترین کوره های گازی ۲۰۲۰

کریس مونرو / CNET

با قیمت ۱۶۰۰ دلار ، Kamado Joe Classic III ممکن است برچسب قیمتی داشته باگردید ، اما این مقدار زیادی را برای پول این بدان معناست که بسیاری از لوازم جانبی کباب کامادو که همراه با کوره های دیگر استاندارد نیستند ، از جمله کرم بزرگ Egg Green Kamg. این کباب و سیگاری کامادو نیز عملکرد خوبی دارد. در تست کباب پز آهسته و کم ، ما کوره ها را تا ۲۲۵ درجه فارنهایت (۱۰۷ درجه سانتیگراد) تنظیم می کنیم و از کنترل ها کنار می آییم تا ببینیم چه اتفاقی می افتد. در این آزمایش اجاق گاز کامادو ، جو کنترل دمای عالی را نشان داد.

کوره در ۳۰ دقیقه اول (۳۱۵ فارنهایت) کمی گرم گردید اما بعد در یک ساعت مشخص قرار گرفت. از آنجا آن را به کنترل کروز ساحل ، سوزن سوزن بین ۲۵۳ F و ۲۱۹ F برای تقریبا سه ساعت. فقط Big Egg Green به یک منحنی دمای محکم تر تبدیل گردیده و ساعت ها در محل شیرین سیگار کشیده می شود.

یکی از ویژگی هایی که واقعاً کلاسیک III را از هم جدا می کند ، چیزی است به نام SloRoller. Kamado Joe به عنوان “محفظه دود غلیظ” توسط كامادو جو به حساب می آید ، این یك قطعه فلزی ساعت شنی است كه بر روی آتش قرار دارد. دستگاه به عنوان یک deflector گرما و یک کمک همرفت عمل می کند. در اصل باعث می شود گرمای تابشی حاصل از زغال سنگ از برخورد مواد غذایی در بالا (روی توری کوره) ناشی از زغال سنگ جلوگیری کند. این مانع از خشک گردیدن گوشت هنگام پخت و پز می شود. و به گفته کامادو جو ، گردش هوا (دود) را نیز درون محفظه پخت و پز تشویق می کند.

در حقیقت ، یک تن اضافی اضافی همراه با Classic III در جعبه وجود دارد – از جمله قسمت های سرامیکی. این شامل یک مجموعه اضافی از جداکننده های گرمای سرامیکی (یکی برای هر نیمی از کوره) ، یک ذغال سنگ ذغال سنگ و یک سبد ذغال آلومینیومی است. شما همچنین دو توری آلومینیومی نصف گردیده ، یک ابزار حذف خاکستر ، به همراه یک قفسه پخت و پز سه مرحله ای که می توانید در صورت نیاز برای کباب کردن تنظیم کنید.

برعکس ، همه چیز در بزرگ تخم مرغ سبز به جز ایستاده هزینه های اضافی دارد. به خاطر داشته باشید ، با انتخاب Kamado Joe Classic II نیز می توانید اندکی صرفه جویی کنید. با قیمت ۱،۱۹۵ دلار تقریباً با Classic III یکسان است ، اما فاقد لوازم جانبی SloRoller است و از موضع متفاوتی برخوردار است.

ساخت Classic III نیز بسیار محکم احساس می شود. من مخصوصاً قفسه های سفت و محکم را دوست دارم ، ایده آل برای کباب کردن و سیگار کشیدن ، همچنین استاندارد. اگر توانایی آن را دارید این یکی از بهترین کباب های کامادو است.

کریس مونرو / CNET

Big Green Egg ، شرکتی که شوق کامادو را آغاز کرد ، هنوز برنده است. از بین تمام گزینه های کوره به سبک kamado در گروه آزمون من ، مدل Large BGE بهترین عملکرد و پایداری دما را داشت. پس از تنظیم درجه حرارت پایین و آهسته ۲۲۵ درجه فارنهایت ، تخم مرغ تقریباً خودش را زد. مطابق سنج دما ما ، تخم مرغ سبز در این محدوده دما گیر کرده است و فقط نوسانات جزئی و نادر دارد.

بزرگ بزرگ تخم مرغ نیز پاسخگو ترین احساس بود. اگر به هر دلیلی مجبور گردیدم از دریچه های هوای بالا یا پایین تنظیم کنم ، به سرعت شاهد تغییر بودم. من به طور معمول متوجه اصلاح دوره در شش یا هفت دقیقه گردیدم.

غذایی که در تخم بزرگ بزرگ آن را می پختم نیز کاملاً خوشمزه بیرون آمد. در حالی که واحد تست من BGE فاقد لوازم جانبی بخاری گرمازدگی بود ، دنده های مرغ و گوشت خوک طعم کباب پز را قانع کننده می کرد. در حالی که به اندازه آنچه که من در کامادو جو کلاسیک III سیگار نکشیدم خیلی خوشمزه نیست ، BGE در یک ثانیه بسیار نزدیک بود. Big Green Egg یک لوازم جانبی برای گرمازدگی ، به نام ConvEGGtor ایجاد می کند ، اما یک افزودنی اضافی است.

درست است به نام خود ، این کوره و سیگاری کامادو بزرگ است ، فضای زیادی را برای شما فراهم می کند. کباب کردن ، سیگار کشیدن و پخت و پز به میل قلب شما.

به همین دلیل من تخم بزرگ بزرگ سبز را به عنوان یکی از بهترین کباب های کامادو برای تقریباً هر کسی توصیه می کنم. شما باید از طریق یک نمایندگی محلی بروید و برخلاف Kamado Joe Classic III ، همه چیز به جز پایه اضافی است. در نهایت اگرچه ، هزینه کل تخم بزرگ سبز بزرگ باید کمتر از کلاسیک III کاملاً عرشه گردیده باگردید.

Char-Griller

Char-Griller Akorn عملکرد کامادو واقعی را با قیمت پایین سنگ ارائه می دهد. فقط ۳۲۳ دلار قیمت دارد که با در نظر گرفتن کامادوهای معمولی ۸۰۰ دلار تا ۱۰۰۰ دلار را برای شما باورنکردنی می کند. درجه حرارت و کنترل درجه حرارت پخت و پز آکورن ذاتاً پایدار نیست زیرا گرانترین کباب های کامادو که از آن استفاده می کردم. من گمان می کنم به این دلیل که بدن Akorn از فلز سه جداره ساخته گردیده است ، بر خلاف سرامیک های سنگین. آتش سوزی کوره همچنین نادیده گرفتن و روشن نگه داشتن آن دشوارتر از Big Green Egg و Kamado Joe Classic III بود.

وقتی به آن اجازه دادم با تست کم و آهسته ما (تنظیم گردیده به ۲۲۵ فارنهایت) بسوزد ، آتش Akorn در مدت ۴۵ سال از بین رفت. دقایق. پس از Relight ، دمای داخل اجاق گاز تنها در ۱۵ دقیقه تا ۳۷۰ F شلیک می کند. من سوخت اضافی هم اضافه نکردم ، فقط یک استارت آتش نشانی پارافین. سی و پنج دقیقه بعد ، سطح گرما در داخل آكورن به ۴۰۵ درجه رسید. درجه حرارت بعد از ورق ورقه ورقه گردیدن اما گرم ماند ، و به مدت سه ساعت زیر ۳۸۷ درجه فارنهایت پایین نیامد.

وقتی چشم ها را به آکارن نگاه کردم چیزها بسیار متفاوت بودند. با شروع دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت یا ۳۵۰ درجه فارنهایت ، برای تنظیم جریان هوا فقط چند تنظیم هواکش صورت گرفت تا کوره را از مسیر برگشت دهد. و از آنجا که از جنس استیل و سرامیکی نیست ، Akorn وزن کمتری (۱۰۰ پوند) نسبت به گزینه های کوره سنتی کامادو (۲۰۰ پوند یا بیشتر) دارد.

غذایی که من در Akorn پختم هم بد نیست. هر دو دنده پشت کودک آرام و مرغ دارای طعم دلپذیری ذغال چوب بودند. به گفته این ، آنها نمی توانند به لطف سیستم سیگاری دفع گرما همراه با آن از کوره کامو جو بیرون بیایند. قیمتی که این قیمت پایین دارد بسیاری از موارد منفی را وزن می کند ، بنابراین Char-Griller Akorn به معامله ای فوق العاده کامادو می افزاید.

نحوه آزمایش کوره های کامادو

آزمایش کوره های کامادو یک تجربه گردیدید برای یک کوره است. این به معنای واقعی کلمه نیاز به بازی با آتش و درجه حرارت بالا دارد ، هرچند به صورت کنترل گردیده و مسئولانه. مهمترین عنصر برای عملکرد کامادو ، گرما ، به طور خاص کنترل دما و چقدر خوب یک کوره تا یک درجه حرارت است. و برای سیگار کشیدن گوشت کم و آهسته ، این تعداد سحر و جادو ۲۲۵ F است. افراد سیگاری خوب ، کامادو یا در غیر این صورت ، تا ۱۲ ، ۱۵ یا ۲۰ ساعت به این دما بچسبید. این بدان معنی است که دما اندازه گیری می شود ، همچنین امکان کنترل جریان هوا از طریق دریچه های هوا یا میراگرها مهم است.

 img-20191015-133658-collage

دماي دروني كباب هاي كامادو در حال رفتن است.


برايان بنت / CNET

برای گرفتن این ، ما کامادوها را با ترموکوپل ها بارگذاری می کنیم (یکی در هر کوره). اساساً یک حسگر درجه حرارت حساس ساخته گردیده از کاوشگر و یک سیم متصل ، آنها را دقیقاً بالای رنده (۱ اینچ) معلق آویزان می کنند. آنها به یک دنده داده متصل می شوند ، و در نهایت رایانه ای که تغییرات سطح گرما را با گذشت زمان ثبت می کند.

سپس زمان آتش سوزی هر کوره می رسد.


تایلر لیزنبی / CNET

ما سعی می کنیم تست های دما را در هر کوره به طور همزمان انجام دهیم. ما همچنین از همان وزن و مارک ذغال سنگ یکبار (۴٫۴ پوند یا ۲ کیلوگرم) ، اغلب از همان کیسه استفاده می کنیم. این مسئله در مورد آتش سوزی ها نیز صادق است (یک گرم در هر کباب).

سیگاری کامادو که دارای درجه حرارت پایدار است ، عملکرد مهم آن است.


برایان بنت / CNET

پس از آن ، آنها را روشن می کنیم ، طبق دستورالعمل کتابچه های راهنمای آنها در صورت وجود. معمولاً به این معنی است که اجازه می دهیم ذغال سنگ برای مدت زمان ۱۵ دقیقه ، با درب باز شود و سپس کوره را خاموش کنید. در این مرحله ، منافذ تا حدود ۵۰ درجه فارنهایت از دمای هدف باز می شوند.

ما به خوبی با دریچه ها برای رسیدن به آنجا کج می شویم. آخر اینکه کنترل را رها کردیم و مشاهده کردیم.

ما برای آزمایش دمای بالاتر خود با هدف ۳۵۰ درجه فارنهایت روش مشابهی را دنبال می کنیم. ایده در اینجا شبیه سازی عملکرد حرارت مورد نیاز برای کباب کردن مرغ و مرغ دیگر است.

 mvimg-20191015-164310-edited

ما دنده ها را به همراه سایر مواد غذایی برای آزمایش های حكایتی دود می كنیم.


كریس مونرو / CNET

و صحبت از غذا ، ما آشپزهای حدیثی زیادی را نیز انجام می دهیم. ما دنده هایی از دنده های پشت کودک (۲۲۵ F) را بر روی هر آنها سیگار می کشیم. ما جوجه های پروانه ای (spatchcock) را نیز بو داده و آنها را نیز کباب می کنیم ، که از Costco محلی (تقریباً ۵ پوند) تهیه گردیده است. آخر ، ما مجموعه ای از چهار تکه برگر نیم پوند (۸ اونس) را در گرمای زیاد (۶۰۰ درجه فارنهایت) کباب می کنیم.

 img-20191016-144113

کسی را همبرگر می کند؟


برایان بنت / CNET

گزینه های بیشتری می خواهید؟ در اینجا دو مدل کوره کامادو دیگری وجود دارد که من برای این گروه آزمایشی ارزیابی کردم:

 http://www.cnet.com/


اکنون بازی:
تماشای این:

تست کوره های گازی در خانه هوشمند CNET



۲:۰۷

نیکی بزرگتر:

منبع : cnet
به صفحه اخبار فناوری بروید و دیگر خبرها را مشاهده نمایید.

© تمامی حقوق برای آک تک محفوظ است. نقشه سایت